Spørsmål 2017 og 2022

Spørsmål rundt innbydelse og Eventor

 1. Hvordan sikre at ikke mulig å melde seg på enkeltdager i EventoTest r for de klassene hvor det ikke skal være lov?  Spesielt tenker jeg på klassene U1 og U2, hvor det ikke skal være lov, mens i Inskolning skal det være lov. Jeg har ikke huket av for "Tillåt anmälan till enskilda etapper", men gjetter på at Eventor likevel tillater påmelding til enkeltetapper for klasser av typene "Öppna motionsklasser" og "Inskolnings- och utveklingsklasser", eller? Men U1, U2 og Inskolning har samme type klasse i systemet ("Inskolnings- och utveklingsklasser"), så hvordan kan systemet skille på dem?
  Svar: Gå inn på menyen Klasser. Til høyre forhver klasse er det et egenskap-ikon, klikk på det. Der kan du sette om det er tillatt å melde seg på enkeltetapper, tillatt med forhåndspåmelding i Eventor eller ikke, og om klassen skal usorterte eller skjulte tider (i Inskolning).
 2. Bare for å være sikker: Det skal være lov å forhåndspåmelde seg i ÖM-klassene og Inskolning? Hvordan håndteres og skilles det på disse tilfellene i direktepåmeldingen?
  Svar: Det ser ut som om forhåndspåmelding er gjort tidligere. Må da bare finne ut hvordan dette løses i direktepåmeldingen.
 3. Jeg ser at for 2016 er det satt at man ikke kan melde seg på enkeltetapper i ÖM-klassene, men i Innskolning. Er dette riktig? Hvordan gjør man da med leiebrikker? Disse deles vel bare ut i lagspose på dag 1? Bør man da sette at påmelding enkeltetapper ikke er lov? Eller hvordan håndterer vi det?

Spørsmål rundt påmelding

Direktepåmelding:

 1. Online direktepåmelding: Skal de ha med en form for kvittering til start? Skriver for dette? Eller manuelt?

Spørsmål 2022

 1. I Generella uppgifter, basklassregister, registrera anmälningsavgifter så er det ikke satt noen från og til fødselsdaato for ordinarie ungdom og vuxen. Og det går heller ikke an å sette. Når jeg prøver å sette från fødelsdato får jeg valgene: Lag, Person, Deltakaree i lag og Ej specifiserad. Bug? Sette riktig i Eventor og fikse det via import?
 2. Klassen "Mycket lätt/Utvekling" er det en direktepåmeldingsklasse? U-klassene var ikke det i 2019, men foreslår at den er det nå.
 3. Utstyr: Trenger å låne en ekstra masterstasjon for direktpåmelding, strekktidsskriver, og hva med papir for å skrive ut startnummer?